Ακροδέκτης Σωληνωτός (Μούφα) Καλωδίου Χάλκινος 500mm² GTY-500 KAE
-
Παραλαβή από το κατάστημα (Αίγιο)
Άμεσα · με την τιμή του καταστήματος
-
Αποστολή με courier
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα · δωρεάν άνω των 100€
1-3 ημέρες
5,00 €
-
Ογκώδη ή βαριά προϊόντα
Αποστολή με μεταφορική εταιρεία
Κατόπιν συνεννόησης
☎ 26910 26808
Ακροδέκτης σωληνωτός (μούφα) χάλκινος για ασφαλή σύνδεση καλωδίων χαλκού. Χρησιμοποιείται σε πίνακες διανομής, βιομηχανικό εξοπλισμό, φωτοβολταϊκά συστήματα και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
Κωδικός: 01.036.0326Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας · αποστολή σε 5-10 εργάσιμες19,25 €(Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)
Περιγραφή
Ο ακροδέκτης σωληνωτός (μούφα) καλωδίου χάλκινος GTY-500 KAE είναι ένα εξάρτημα για την ασφαλή και αξιόπιστη σύνδεση δύο καλωδίων χαλκού. Είναι κατασκευασμένος από χαλκό υψηλής καθαρότητας με επίστρωση κασσιτέρου για προστασία από τη διάβρωση.
Πού χρησιμοποιείται
- Σύνδεση καλωδίων σε πίνακες διανομής και ηλεκτρικούς πίνακες.
- Σύνδεση καλωδίων σε βιομηχανικές μηχανές και εξοπλισμό.
- Σύνδεση καλωδίων σε φωτοβολταϊκά συστήματα.
- Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
Καλό να ξέρετε
- Ελέγξτε την εσωτερική διάμετρο του ακροδέκτη πριν την τοποθέτηση για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη διάμετρο του καλωδίου.
- Χρησιμοποιήστε εργαλεία κrimp για να εξασφαλίσετε μια σωστή και ασφαλή σύνδεση.
Συχνές ερωτήσεις
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διαστάσεων που αναγράφονται;
Η μικρότερη διάμετρος (D) αφορά την εσωτερική διάμετρο του ακροδέκτη, ενώ η μεγαλύτερη (D) την εξωτερική. Η διάσταση L είναι το μήκος του ακροδέκτη.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον ακροδέκτη για καλώδιο με διαφορετική διάμετρο;
Όχι – είναι σχεδιασμένος για καλώδια με συγκεκριμένη διάμετρο. Η χρήση με διαφορετικό καλώδιο μπορεί να οδηγήσει σε κακή σύνδεση και κίνδυνο.
Χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή;
Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε και σας λέμε ακριβώς τι χρειάζεστε. Τηλ. 26910 26808 · Ρήγα Φεραίου 158, Αίγιο.
Χαρακτηριστικά
Επισκόπηση
| UL | E357535 |
|---|---|
| Σώμα | Χαλκός |
| Επίστρωση | Κασσίτερος |
| Αγωγός (mm²) | 500.00 |
| D (mm) | 30.00 |
| L (mm) | 100.00 |
